.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Έκλεισε επ’ αόριστον η ΕΟ Αντιρρίου Ιωαννίνων

Με αποκλεισμούς δρόμων συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους αγρότες σε ολόκληρη τη χώρα.
Από το απόγευμα της Κυριακής, αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αιτωλοακαρνανίας, προχώρησαν και πάλι στον επ΄αόριστο αποκλεισμό της εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στο ύψος του κόμβου του Κεφαλόβρυσου.
Η κίνηση διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων.
Στην Ήπειρο, αγρότες και κτηνοτρόφοι επέστρεψαν και

Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας στον 19ο Μπιζάνιο Δρόμο

Με δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω βροχής και με πάρα πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στα Ιωάννινα ο 19ος Μπιζάνιος Δρόμος, ένας δρόμος μνήμης και τιμής σε εκείνους που αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων. Η διοργάνωση έγινε στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την επέτειο απελευθέρωσης των Ιωαννίνων.
Δυναμική ήταν η παρουσία ανάμεσα

Λούρος Πρέβεζας: Ιταλός πυροβόλησε Ιταλό

Συνελήφθη, χθες (13.02.2016) στο Λούρο Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου, ένας 61χρονος υπήκοος Ιταλίας, για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της Nομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το απόγευμα, σε

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Άρης Τσίπης με άνεση πρώτος στον 19ο Μπιζάνιο Δρόμο

Ο Προδρομίτης Άρης Τσίπης αγωνιζόμενος με τα χρώματα  της ΑΓΕ Ζακύνθου τερμάτισε πρώτος με χρόνο 39.54 στον 19ο Μπιζάνιο δρόμο, σε απόσταση 11,5 χιλιομέτρων αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι ένας αθλητής μεγάλης κλάσης ο οποίος τιμά την πατρίδα του σε παγκόσμιο επίπεδο. Στον αγώνα πήραν μέρος και οι αθλητές του ΣΚΑ Παραμυθιάς, Πέτρος Σιώχος, Βασίλης Δήμου, Αθανάσιος Ντόκος, Σπυρίδων Κουρούτης , Μιχάλης Πάκος,Σπύρος Γώγος, Φώτης Γιαγκας,  Άγγελος Σακαρέλης,Γεώργιος Καρζής, Ευάγγελος Αθανασίου, Λάμπρος Κάλος, Δημήτρης Ράπτης, Άγγελος Ντόκος,   Θεοδώρα Βασιλείου, Κωνσταντίνος Μπολότσης, Γιώργος Γεωργίου,  και Θεόδωρος Φρατζελάς.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον τερματισμό του Άρη Τσίπη

ΕΠΣ Θεσπρωτίας Α2: Τέλος η κανονική περίοδος και τώρα τα μπαράζ - Φαβορί το Προδρόμι

φωτό αρχείου
Ρεπό είχε σήμερα το Προδρόμι αλλά είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση και μάλιστα με διαφορά από τον δεύτερο οπότε δεν ανησυχούσε καθόλου. Στους υπόλοιπους αγώνες ο Τα Σύβοτα δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ποσειδώνα και έτσι τους βαθμούς της δεύτερης θέσης θα έχει ο Ποσειδώνας. Αναλυτικά η αγωνιστική και η βαθμολογία:

Καταιγίδα οι Αμαζόνες, 9-2 την Άρτα

φωτό αρχείου
Στην βροχερή Παραμυθιά οι Αμαζόνες ήταν ασταμάτητες και φιλοδώρησαν με 9 γκολ την Άρτα. Η αντίπαλη ομάδα παραδόθηκε άνευ όρων καταφέρνοντας πάντως σε δύο αντεπιθέσεις να σημειώσει δύο γκολ.
Οι Αμαζόνες φέτος έχουν εντυπωσιάσει με

Το Ράδιο Ηγουμενίτσα αλλάζει συχνότητα – Συντονιστείτε

Το Ράδιο Ηγουμενίτσα, ο ιστορικός ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσπρωτίας και ένας από τους μεγαλύτερους σε εμβέλεια στην Ήπειρο, αλλάζει συχνότητα. 

Μια διαδικασία που ξεκίνησε τον Απρίλη του 2015 υπό την καθοδήγηση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών (Απόφαση με ΑΠ.: 756/15) και ολοκληρώνεται την Κυριακή 21 Φλεβάρη 2016. Η νέα συχνότητα είναι οι 94,2 Μhz. 

Ιστορικά, το Ράδιο Ηγουμενίτσα

.