.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Στον βαθμό του Υποστρατήγου προήχθη ο Θεσπρωτός Βασίλης Τσίγκος, αποστρατεύεται ο Δημοσθένης Χρήστου

Μετά την κρίση των Υποστρατήγων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα και τη συμμετοχή του Υπαρχηγού του Σώματος Ιωάννη Διαμαντόπουλου και του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αριστείδη Ανδρικόπουλου. 

Ειδικότερα, το Ανώτατο Συμβούλιο, έκρινε

Με επιτυχία χειρουργήθηκε ο μικρός Βαγγέλης από το Φανάρι και πλέον αναρρώνει

Το χειρουργείο για την αφαίρεση κακοήθη όγκου στο κεφάλι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και πλέον ο μικρός Βαγγέλης αναρρώνει.

Η οικογένεια του μικρού Βαγγέλη με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον κόσμο που τους στήριξε στη δύσκολη αυτή στιγμή:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το

Δεμένο με το κύπελλο το Σούλι Παραμυθιάς΄(ΒΙΝΤΕΟ +ΦΩΤΟ)


Δείτε: Δηλώσεις - Απονομή - "καρέ - καρέ" το πρώτο γκολ!!!

Το Σούλι Παραμυθιάς δικαίωσε όλους όσοι πίστευαν ότι είναι μια ομάδα κυπέλλου, καθώς για άλλη μια φορά κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Θεσπρωτίας απέναντι στο φαβορί και πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Αστέρα Παραπόταμου.
Το Σούλι Παραμυθιάς ήταν καλύτερο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έδινε την αίσθηση ότι θα έφευγε με το κύπελλο από το γήπεδο του Γαρδικίου. 
Το παιχνίδι ήταν αρκετά νευρικό και είχε ένταση, μάλιστα για κάποια στιγμή η ένταση έφτασε σε σημείο να πάρει έκταση. Τελικώς μετά από μια μικρή διακοπή ο αγώνας συνεχίστηκε. 
Η ομάδα της Παραμυθιάς σημείωσε το πρώτο γκολ στο 70 με τον Ζαΐρα και το δεύτερο στο τελευταίο δευτερόλεπτο  με τον Τσολάκο. Στην ακριβώς προηγούμενη φάση ο Αστέρας Παραπόταμου έχασε μια μοναδική ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση αλλά ο τερματοφύλακας της Παραμυθιάς είπε το δικό του "Stop"
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τους πανηγυρισμούς της ομάδας της Παραμυθιάς, την απονομή του κυπέλλου καθώς και δηλώσεις παιχτών των δύο ομάδων. Επίσης δείτε καρέ καρέ το πρώτο γκολ της Παραμυθιάς:

Στις 10 καλύτερες θεατρικές ερασιτεχνικές ομάδες η ΘΕΑΤΟ, συμμετείχε στο 8ο ΜΩΜΟ (ΦΩΤΟ)



Η ΘΕΑΤΟ , επιλέχθηκε ανάμεσα σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες της Ελλάδας  στις 10 καλύτερες και συμμετείχε στον 8ο ΜΩΜΟ , το μοναδικό σατιρικό φεστιβάλ θεάτρου της χώρας. Έτσι λοιπόν στις 12 και 13 Φλεβάρη παρουσίασε στο Πατρινό κοινό το θεατρικό 10λεπτο με τίτλο «Μπετόν Αρμέ» το οποίο έγραψαν και σκηνοθέτησαν τα μέλη της ομάδας .
Η ΘΕΑΤΟ απέσπασε πολύ καλές κριτικές από κοινό και συνάδελφες ομάδες τόσο για το περιεχόμενο όσο και για την απόδοση του κειμένου από τους ηθοποιούς αλλά και την σκηνοθεσία . Το 10λεπτο «Μπετόν Αρμέ» περιγράφει με σατιρικό τρόπο την στάση των νεοελλήνων απέναντι στην κρίση μέσα από την ιστορία δυο ζευγαριών ,  τα οποία κάπου ανάμεσα στα σουξεδάκια και την ουζοποσία , οι άντρες της παρέας διαρρηγνύουν  τα ιμάτια τους για την ενότητα που αποπνέει η Ελληνική φυλή και το ένδοξο παρελθόν μας , μα όταν αρχίζουν να αποκλείουν κατηγορίες όπως αδερφές , ταξιτζήδες, δημοσιογράφους, Πατρινιές, Καλαματιανούς και

Τα Αποτελέσματα Του Meditteranean Surf Contest Με Την Τελική Κατάταξη

Τα Αποτελέσματα Του Meditteranean Surf Contest Με Την Τελική Κατάταξη

1) Παππάς Α. 2) Πλυτάς Ν. 3) Παπανδρέου Γιώργος(local) και 4) Χειλαδάκης. 

Συγχαρητήρια σε όλους.

.