.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Παύλος Μαρέτας: Ο εθελοντής γιατρός από την Παραμυθιά που σώζει ζωές προσφύγων στη Λέσβο (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 39χρονος γιατρός Παύλος Μαρέτας, τις τελευταίες 20 ημέρες εχει φύγει από την Παραμυθιά και βρίσκεται στην Λέσβο ως εθελοντής, σώζοντας ζωές προσφύγων στην κοινότητα Συκαμιάς, οργανώνοντας το

Δήμος Σουλίου: Ανάθεση μελέτης για κατασκευή νηπιαγωγείου στο πρώην Ειρηνοδικείο

Ανατέθηκε από το Δήμο Σουλίου μελέτη με τίτλο "Κατασκευή Νηπιαγωγείου στο πρώην Ειρηνοδικείο Παραμυθιάς".  Με βάση την υπ’ αρίθμ. 14/2016 απόφαση της οικονομικής επιτροπής η μελέτη θα περιλαμβάνει: Αποτύπωση όλων των σταθμών του κτιρίου, μελέτη προσθήκης κατ’ επέκταση κυρίου και βοηθητικού χώρου στο ισόγειο, διαδικασία τακτοποίησης των αυθαιρεσιών με τον Ν. 4178/2013 που

Πρέβεζα: Καλλιεργούσε στην ντουλάπα του κάνναβη!!!


Συνελήφθη, χθες (17.02.2016) το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 30χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 30χρονου, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε σε ντουλάπα στο υπνοδωμάτιό του,  έξι φυτά κάνναβης, χρησιμοποιώντας κατάλληλο εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας.
Κατασχέθηκαν:

Συνάντηση του πρόεδρου του ΟΛΗΓ Ανδρέα Νταή με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέξανδρο Πάσχο

Συνάντηση με τoν Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Αλέξανδρο Πάσχο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Ανδρέα Σταύρου και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου κ. Αθανάσιο Τσώνη, πραγματοποίησε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016, ο Πρόεδρος και  Δ/νων Σύμβουλος του  Ο.Λ.ΗΓ.     κ. Ανδρέας Νταής.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος και κατά τη διάρκεια αυτής συζητήθηκαν θέματα που

Ξεπέρασε τις 1.100.000 προβολές το βίντεο της Νεκταρίας Αναστασοπούλου (+ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε τρεις ημέρες, ξεπέρασε τις 1.100.000 προβολές η κατάθεση ψυχής της Νεκταρίας Αναστασοπούλου, της 18χρονης που έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα ελπίδας σε μικρούς και μεγάλους. 

Η Νεκταρία δίνει την δική της μάχη για να κερδίσει τη ζωή... Και στον πιο σκληρό της αγώνα, βρίσκει το κουράγιο, όχι μόνο να μοιραστεί με όλους το πρόβλημα υγείας, αλλά να διδάξει! 

Κι έγινε το κορίτσι της καρδιάς όλων μας! 

Τις τελευταίες δύο ημέρες έδωσε

Τροχαίο με μοτοσυκλέτα της Αστυνομίας στην Πρέβεζα!(photos)

Μία βλάβη στο Φανάρι της Λεωφόρου Ειρήνης στο ύψος του Παλαιού ΚΤΕΛ στάθηκε αφορμή για την σύγκρουση ενός Ι.Χ με μία μοτοσυκλέτα της Αστυνομίας.


Το Ι.Χ όχημα έπεσε πάνω στην μοτοσυκλέτα με

Δήμος Σουλίου: Συγχαρητήρια στο Σούλι Παραμυθιάς

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Σουλίου συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα ‘Σούλι Παραμυθιάς’ για την 3η συνεχή κατάκτηση κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση, σε όλο το επιτελείο του σωματείου, στους φιλάθλους αλλά και όλους τους αφανείς ήρωες αυτής της μεγάλης επιτυχίας.
Ο Δήμος Σουλίου θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα

Πρέβεζα: Προήχθη σε Tαξίαρχο ο Ευάγγελος Βόγλης

Μετά την κρίση των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, με

.