.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 το αποχετευτικό Πλαταριάς, Συβότων, Πέρδικας-Στα 30 εκατ. Ευρώ το κόστος

Ένα από τα σημαντικότερα έργα για την προστασία του περιβάλλοντος, τη δημιουργία σύγχρονων υποδομών στο παραθαλάσσιο μέτωπο και την τουριστική ανάπτυξη της Ηπείρου, μπαίνει σε φάση υλοποίησης. Πρόκειται για το «Δίκτυο συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων για την εξυπηρέτηση των οικισμών Συβότων, Πλαταριάς, Πέρδικας και Αρίλλα Δήμου Ηγουμενίτσας», το οποίο με

Στο έλεος των ισχυρών ανέμων η Πρέβεζα - Πτώσεις δέντρων, πινακίδων (Βίντεο και Φωτό)

Στο έλεος δυνατών ανέμων βρέθηκε για περισσότερο από μια ώρα η πόλη της Πρέβεζας και η ευρύτερη περιοχή.
Αρκετές ήταν οι πτώσεις δέντρων που σημειώθηκαν τόσο εντός πόλης όσο και στις εθνικές οδούς, ενώ πολλά αντικείμενα παρασύρθηκαν από τον δυνατό αέρα.
Πτώσεις δέντρων, σύμφωνα με αναγνώστες, είχαμε στην εθνική Πρέβεζας Ιωαννίνων μετά τα αρχαία, στην περιοχή του Αρχαγγέλου, αλλά και στην παραλιακή ζώνη.
Εντός πόλης, ένα δέντρο ξεριζώθηκε στην οδό Αντιτάνων, με

Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Οι σημερινοί αγώνες

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας συνέχισε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας με νίκη απέναντι στον Πανλευκάδιο με 1-0. Ο αγώνας ΑΕ Πρέβεζας-ΠΕΑΣ Κατούνας διεκόπη λόγω του ισχυρού ανέμου στο 71ο λέπτό. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΕΠΣ Θεσπρωτίας: Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής σε Play Off/Out

Ξεκίνησαν σήμερα οι αγώνες μπαράζ Play Off/Out της ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Στους σημερινούς αγώνες είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Ξεκινούν οι εργασίες για την ανέγερση της εκκλησίας των Αγίων Αποστόλων στην Πρέβεζα

Το επόμενο διάστημα ξεκινούν οι εργασίες για την οικοδόμηση του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων στο ομώνυμο δασάκι στην Πρέβεζα.
Μετά τη συνάντηση που είχε ο Σύλλογος για την ανέγερση του Ναού με τον Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο, ορίστηκε ημερομηνία θεμελίωσης η 15η Μαΐου, ημέρα Κυριακή.
Οι απαραίτητες εργασίες θα ξεκινήσουν νωρίτερα αφού

Συνάντηση Δήμων που έχουν στην επικράτεια τους Οργανισμούς Λιμένων, με τους Υπουργούς Γιώργο Σταθάκη και Θεόδωρο Δρίτσα

Στα πλαίσια της επίλυσης ενός συνόλου ζητημάτων, ζωτικής σημασίας για τους Δήμους και σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 συνάντηση Δημάρχων και εκπροσώπων Δήμων που έχουν στην επικράτεια τους Οργανισμούς Λιμένων, με τους Υπουργούς Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γιώργο Σταθάκη και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θεόδωρο Δρίτσα.
Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, ο Πρόεδρος της

Πνίγηκε 85χρονος στη δεξαμενή του σπιτιού του

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 85χρονος στο Επισκοπικό Ιωαννίνων. Ο 85χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του και έπεσε μέσα στη δεξαμενή νερού που βρίσκονταν κοντά στο σπίτι του.
Στο σημείο έσπευσαν

Το τελευταίο αντίο στον Παντελίδη

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι του Παντελή Παντελίδη στον τραγουδιστή. Στις 2 το μεσημέρι ο αδικοχαμένος 32χρονος θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο της Μεταμορφώσεως.Χθες, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα έφτασε στο

Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας ο Ηλίας Ντόντης

Ένας Γιαννιώτης, ο Ηλίας Ντόντης, μετακινείται από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, όπου υπηρετούσε κι αναλαμβάνει τα ηνία στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας.
Υπηρέτησε για πολλά χρόνια στην Ασφάλεια Ιωαννίνων τόσο ως αξιωματικός

.