.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

«Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χαθεί κάποια ζωή στην Πρέβεζα...» - Ήρθε η ώρα του ξεσηκωμού για το Νοσοκομείο

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νοσοκομείου της Πρέβεζας ευρεία σύσκεψη φορέων, συλλόγων, σωματείων και συλλογικοτήτων,  έπειτα από πρόσκληση του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΓΝ Πρέβεζας, με αφορμή την πρόταση-σοκ της 6ης ΥΠΕ για

Δήμος Σουλίου: Δηλώστε τα ακίνητα σας για να προσδιοριστεί το ΤΑΠ

Προσκαλούμε όλους τους δημότες να υποβάλουν, μέχρι 31 Ιουλίου 2016, δήλωση ακινήτων, ώστε να προσδιοριστεί το τέλος ακίνητής περιουσίας τους. Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική για όλους του ιδιοκτήτες ακινήτων εντός των ορίων του Δήμου μας με βάση τις διατάξεις του Ν.2130/1993 και γίνεται με τη βοήθεια εξουσιοδοτημένων υπαλλήλων του Δήμου μας.
1. Υπολογισμός του ΤΑΠ
Το ΤΑΠ εξευρίσκεται σε συνάρτηση με την τιμή ζώνης ακινήτου κτίσματος ή οικοπέδου, είτε ισχύει στο σύστημα αντικειμενικού προσδιορισμού αξίας ακινήτων είτε όχι οπότε η αξία καθορίζεται με απόφαση

Τραγωδία στο Καναλάκι: 61χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε

Το θάνατο βρήκε σήμερα το μεσημέρι ένας 61χρονος, από πτώση στο σπίτι του.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Fanaripress.gr ο 61χρονος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από το μπαλκόνι στις 13:30 το μεσημέρι.
 
Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, από

Ένα αυτοκίνητο γεμάτο ναρκωτικά (ΦΩΤΟ)



Συνελήφθη χθες (24-02-2016) το μεσημέρι στο Ελεύθερο Κόνιτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά πάνω από (200) κιλών κάνναβης, με σκοπό την εμπορία.
Η σύλληψή του ήταν αποτέλεσμα συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας,  με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Γρεβενών και του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών.
Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι, στο

Θεσπρωτία: Επιστροφή 52.021€ στους λογαριασμούς ΔΕΗ των κατοίκων Ραγίου

Για πρώτη φορά, πέντε χρόνια μετά τη σχετική νομοθετική ρύθμιση, θα καταβληθεί στους δικαιούχους το ανταποδοτικό τέλος που προβλέπεται για τους κατοίκους των περιοχών όπου λειτουργούν σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής, από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
Με αυτόν τον τρόπο στη Θεσπρωτία,στην επαρχία Φιλιατών και ειδικότερα στην περιοχή της κοινότητας Ραγίου σύμφωνα με

Εκδήλωση για το ασφαλιστικό από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει, με τίτλο «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ», που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Αμφιθεάτρου του Τ.Ε.Ι. Ηγουμενίτσας την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:00μ.μ
Ομιλητής θα είναι ο κος Γεώργιος Ρωμανιάς, Νομικός,

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό κοντά στον Λούρο (+ΦΩΤΟ)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ε.Ο. Πρέβεζας - Ιωαννίνων, λίγο πριν την είσοδο του Λούρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες

Δήμος Σουλίου: Πρόγραμμα κατάρτισης για χρήση πληροφορικής για παραγωγή και πώληση αρωματικών φυτών

Ο Δήμος Σουλίου σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΟΑΕΔ Ιωαννίνων ανακοινώνει την έναρξη του  προγράμματος κατάρτισης διάρκειας 260 ωρών με τίτλο: «Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής για την Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην παραγωγή και πώληση αρωματικών/ φαρμακευτικών φυτών», την 1η Μαρτίου 2016 και ώρα 15:00 στο χώρο του 1ου ΕΠΑΛ.
Παρακαλούνται ολοι

Ηγουμενίτσα: Ημερίδα για την παρουσίαση της πρότασης για Εμπορευματικό Κέντρο Θεσπρωτίας

Ημερίδα με θέμα «Διαμορφώνοντας το ρόλο του Λιμένα Ηγουμενίτσας στη νέα μεταφορική αλυσίδα» διοργανώνει ο Οργανισμός Λιμένος. 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις

Ζητά ενημέρωση ο Δήμαρχος Ζηρού για το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Φιλιππιάδα

Επιστολή (ακολουθεί) απέστειλε προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνα Πάνο Καμμένο, την οποία κοινοποίησε στον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής  Γιάννη Μουζάλα και τους βουλευτές της Πρέβεζας, ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής.

Η επιστολή, όπως αναφέρει, αφορά στην φημολογία περί προσωρινού κέντρου φιλοξενίας μεταναστών - προσφύγων στην Φιλιππιάδα και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη.

Ο κ. Καλαντζής, ζήτα άμεση ενημέρωση σχετικά, ενώ

.