.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Έρχεται 48ωρο με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι της Δευτέρας στα δυτικά και βόρεια με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά, αύριο Δευτέρα ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους θα σημειωθούν από τις μεσημβρινές ώρες στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Μακεδονία και

ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας: Η Ένωση Πρέβεζας πρωταθλήτρια στο παιδικό

Στο παιδικό πρωτάθλημα ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Ένωση Πρέβεζας. Στον σημερινό αγώνα που έγινε στο γήπεδο Λούρου κέρδισε

ΕΠΣ Θεσπρωτίας Α2: Κυρίαρχο το Προδρόμι κέρδισε 2-4 εκτός τον Ποσειδώνα Ηγουμενίτσας

φωτό αρχείου
Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη πέτυχε το φαβορί για άνοδο Προδρόμι στους αγώνες Play off της Α2 Κατηγορίας της ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Η διαφορά του απο τον Άρη Πέρδικας παραμένει στους 6 βαθμούς καθώς και η ομάδα της Πέρδικας πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στα Σύβοτα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Γ΄ Εθνική, 2ος όμιλος: Ισοπαλία για Θεσπρωτό και Εθνικό Φιλιππιάδας - ήττα ο ΠΑΣ Αχέρων



Ισοπαλία εκτός έδρας απέσπασε ο Θεσπρωτός απέναντι στον Ρήγα Φεραίο. Ο Εθνικός Φιλιππιάδας έφερε ισοπαλία εντός με την Νίκη Βόλου ενώ ο ΠΑΣ Αχέρων έχασε με 2 -1 από την ΑΕ Καραϊσκάκης, Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και η βαθμολογία είναι:

ΒΙΝΤΕΟ: And the winners are... Gorilla Entertainment !!! Εύγε στην ομάδα για την πρωτιά!!!


Στους 100 πρώτους... στους 20 πρώτους.... στην τριάδα.... στην ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ!!! Μια άξια ομάδα από την Παραμυθιά οι Gorilla Entertainment τα κατάφεραν και κέρδισαν στον διαγωνισμό της Media Markt... 

Δείτε τα βίντεο του διαγωνισμού που τους έδωσαν την πρωτιά:

Πρέβεζα: σύλληψη 33χρονου για λαθραίο καπνό βάρους 36.300 γρ.

Συνελήφθη, σήμερα (06-03-2016) τα ξημερώματα στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, ο 33χρονος κατελήφθη από

Πρέβεζα: Σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου σε βάρος 61χρονου Ρουμάνου

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 32χρονου ημεδαπού.
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 61χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Ρουμανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.
Αναλυτικότερα, ο 32χρονος, την 29-02-2016, εντόπισε αγγελία σε

Θεσπρωτία: Σύλληψη 44χρονου στο Ασπροκκλήσι για μεταφορά μη νόμιμης αλβανίδας


Συνελήφθη, χθες (05.03.2016) το μεσημέρι στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 44χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά μίας μη νόμιμης μετανάστριας.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 44χρονος, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε προς

.