.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Αύριο η γιορτή τηγανίτας στο Γραικοχώρι


Πρέβεζα: Παράνομη ρίψη σκουπιδιών στην περιοχή του Μύτικα

Tην  παράνομη ρίψη σκουπιδιών στην περιοχή του Μύτικα Πρέβεζας  καταγγέλει ο πρόεδρος της  Τοπικής Κοινότητας Νίκος Ντίτσος.
Όπως τονίζει ο κ.Ντίτσος-ο οποίος έχει στην διάθεσή του και φωτογραφίες από το αυτοκίνητο που μετέφερε τα απορρίμματα- το φαινόμενο έχει 

Εκπαιδευτικές Διαδρομές στην Πρέβεζα


Συγκριτικά με άλλες περιφέρειες της Ελλάδας η Ήπειρος υπολείπεται, όσον αφορά εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Ειδικότερα στο νομό Πρέβεζας έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια κάποιες κινήσεις, ιδιωτικής πρωτοβουλίας, προκειμένου να αναδειχθεί ο πλούτος της περιοχής.
Μία από αυτές της δράσεις που ξεκίνησε μόλις πέρυσι, αφορά εκπαιδευτικές διαδρομές στην πόλη της Πρέβεζας και στο νομό γενικότερα. Οι δράσεις αυτές έχουν στόχο να γνωρίσει ο επισκέπτης το πολιτιστικό και πολιτισμικό ίχνος της περιοχής.
Όπως μας ανέφεραν οι δύο εκπαιδεύτριες που υλοποιούν το πρόγραμμα, η Ευρυνόμη και η Άννα, η ενασχόληση με

ΈΩΣ 10.700 ΤΟΥΡΊΣΤΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΈΡΑΣ ΤΟ 2016 ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΊΤΣΑ ΣΤΙΣ 23 ΜΑΡΤΊΟΥ ΦΤΆΝΕΙ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΌΠΛΟΙΟ

Έντεκα αφίξεις κρουαζιερόπλοιων θα πραγματοποιηθούν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας το 2016, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας. 

Όπως προκύπτει από το πρόγραμμα των κρουαζιερόπλοιων, την Ηγουμενίτσα φέτος δυνητικά θα επισκεφθούν έως 10.700 τουρίστες κρουαζιέρας. 

Δείτε το πρόγραμμα... 

Ημερίδα με θέμα "Χειλειογναθοϋπερωσχιστία (Σχιστίες)"

Το κέντρο ειδικών θεραπειών ΚΙΒΩΤΟΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ & Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΡΕΥΝΩΝ διοργανώνουν ημερίδα με θέμα "Χειλειογναθοϋπερωσχιστία (Σχιστίες)" στα Ιωάννινα το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 17:30 στο πολιτιστικό χώρο  <<Δ.ΧΑΤΖΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΣΦΑΓΕΙΑ)>>

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΠΑΚΙ

Πρόγραμμα

Δεκάδες μηχανές θα πλημμυρίσουν την Πρέβεζα το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Την πρώτη του επίσημη εκδρομή για το 2016 διοργανώνει το Hellas Transalp Club με προορισμό την Πρέβεζα, το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:


Τριήμερο 25ης Μαρτίου 2016

Ήρθε η ώρα για την πρώτη μεγάλη μας εξόρμηση για το 2016 με προορισμό την πανέμορφη Πρέβεζα.

 Λίγα λόγια για την Πρέβεζα:

Η Πρέβεζα είναι η πρωτεύουσα

Ανακοίνωση του Σουλίου Παραμυθιάς για τον αποκλεισμό από το κύπελλο ερασιτεχνών

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς ευχαριστεί και δημόσια θερμά τους ένθερμους φιλάθλους της ομάδας μας που αψηφώντας τις κακές καιρικές συνθήκες και παρά τις προσωπικές και επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ακολούθησαν την ομάδα μας και την υποστήριξαν στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος στα Γρεβενά στις 09-03-2016.
Δυστυχώς δεν πείσαμε για την αγωνιστική μας συνέχεια και

Ηγουμενίτσα: Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (09-03-2016) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 18, 29, 22 και 18 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και καλλιέργειας ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι τέσσερις άνδρες, οι οποίοι

Συνάντηση του προέδρου ΟΛΗΓ Ανδρέα Νταή με τον τέως βουλευτή Ηλία Βεζδρεβάνη

Συνάντηση με τον τέως Βουλευτή Ν. Θεσπρωτίας κ. Ηλία Βεζδρεβάνη, πραγματοποίησε την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΗΓ. κ. Ανδρέας Νταής.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος και κατά τη διάρκεια αυτής συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις δράσεις που υλοποιεί την τρέχουσα περίοδο ο Οργανισμός Λιμένος. Η συζήτηση εστιάστηκε στην πορεία

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Πολυδροσιτών: Παρουσίαση λευκώματος

Την Κυριακή 13 Μαρτίου. στις 11 το πρωί, στο πολιτιστικό κέντρο Πολύδροσου θα γίνει η παρουσίαση φωτογραφικού λευκώματος από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Πολυδροσιτών. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει, Χαιρετισμό από τον πρόεδρο του ΦΣΠ και ομιλίες παρουσιάσεις από: Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση - δήμαρχο Σουλίου, Δον. Μαρτίνη προέδρου ΔΣ Ηγουμενίτσας, Δημ. Μαρτίνη

Παραμυθιά: Η ανακοίνωση του ΦΟΠ για την παράδοση των οργάνων από τον δήμο Σουλίου

Σημαντική ημέρα σήμερα για τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Παραμυθιάς!
Το πρωί της Τετάρτης 09/03/2016 έγινε η παράδοση-παραλαβή από το Ν.Π.Δ.Δ.Αρωγή του δήμου Σουλίου των ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ του ομίλου.Σε κλίμα εφορίας και ικανοποίησης από τους συμβαλλόμενους, υπογράφηκαν τα απαραίτητα συμφωνητικά και τα μουσικά όργανα μεταφέρθηκαν στο κτίριο του Φ.Ο.Π.όπου έγινε η καταγραφή και η καταμέτρηση αυτών.Κάθε μουσικό όργανο συνοδεύεται με την θήκη του η οποία αποτελείται από σκληρό υλικό ώστε η μεταφορά να είναι ακίνδυνη για το περιεχόμενο.
Ευχαριστούμε θερμά το δήμο και το Ν.Π.Δ.Δ.Αρωγή που

.