.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Τι έγινε το Σάββατο το βράδυ στην Παραμυθιά;

Πέρασαν και αυτές οι αποκριές. Ωραία ήταν. Και η Παραμυθιά είδε μια πολύχρωμη παρέλαση με πολλά άρματα και καρναβαλιστές που αψήφησαν την βροχή. Όμως μια μέρα πριν... το Σάββατο η Παραμυθιά "αναστατώθηκε" από μια παρέα...
Τι έγινε λοιπόν το Σάββατο το βράδυ; Μια

Δήμος Σουλίου: Λαγάνες και φασολάδα (ΦΩΤΟ)

Σε πολλά χωριά του δήμου Σουλίου από νωρίς μπήκαν στα καζάνια οι φασολάδες και μαζί με λαγάνες, τουρσί, ελιές, κρασί, αναψυκτικά προσφέρθηκαν από τους πολιτιστικούς συλλόγους στους χωριανούς αλλά και τους επισκέπτες.
Στην Παραμυθιά την διοργάνωση την είχε αναλάβει ο ΦΟΠ και

11 ΒΡΑΒΕΊΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΔΩΝΗ ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΆ ERMIS AWARDS 2016

11 βραβεία απέσπασε συνολικά η εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ με την υποστήριξη του ομίλου ΜcCann Athens/McCann Worldgroup στη φετινή διοργάνωση Ermis Awards 2016 που υλοποίησε για μία ακόμα χρονιά η Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ) και αποτελεί το μεγαλύτερο θεσμό δημιουργικότητας και επικοινωνίας στην Ελλάδα. 

Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ μαζί με τη ΜcCann Athens/McCann Worldgroup διακρίθηκε στο σύνολο των

ΕΠΣ Θεσπρωτίας Α1: Η Δόξα Γαρδικίου έπιασε στην κορυφή τον Αστέρα Παραπόταμου

φωτό αρχείου
Ο συνδυασμός της ήττας του Αστέρα Παραπόταμου με 3-1 από τον Θύαμις Καστρίου και της νίκης της Δόξας Γαρδικίου έφερε τις δύο ομάδες, Αστέρα και Δόξα, να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό σημειώθηκε βραδινές ώρες χθες, επί της νέας παραλιακής οδού Ηγουμενίτσας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 36χρονο συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε μία 20χρονη.
Η οδηγός του δικύκλου μεταφέρθηκε

Άναψαν οι παραδοσιακές φωτιές στα χωριά του δήμου Σουλίου (ΦΩΤΟ)

Με σύμμαχο τον καιρό, παρά τις αντίθετες προβλέψεις, άναψαν οι φωτιές σε πολλά χωριά του δήμου Σουλίου. Τις εκδηλώσεις τις πραγματοποίησαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι και οι κάτοικοι αλλά και επισκέπτες στα χωριά απόλαυσαν το κρασί και τα εδέσματα με την φωτιά κυρίαρχη να καίει τον καρνάβαλο.
Στις εκδηλώσεις αυτές υπήρξαν και οι επίσημοι επισκέπτες. Ενδεικτικά στο Καμίνι την ίδια ώρα βρέθηκαν ο βουλευτής Μάριος Κάτσης, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση και οι επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Σακαρέλης και Άρης Μαρέτας. Αν και χαλαρό

Δήμος Σουλίου: Ούτε η βροχή μπόρεσε να σταματήσει την καρναβαλική παρέλαση στην Παραμυθιά


Πάνω από 400 καρναβαλιστές παρέλασαν στο καρναβάλι της Παραμυθιάς με κέφι παρουσιάζοντας πρωτότυπα θέματα και με καρναβαλικό τρόπο θίγοντας θέματα της επικαιρότητας. Αν και μετά από δέκα λεπτά από την έναρξη της παρέλασης ξεκίνησε η βροχή οι καρναβαλιστές απτόητοι συνέχισαν την παρέλαση τους και οι θεατές παρέμειναν στην θέση τους απολαμβάνοντας το όμορφο θέαμα.
Την παρέλαση άνοιξε η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση συμμετέχοντας στο πρώτο γκρουπ καρναβαλιστών. Την παρέλαση παρακολούθησε και ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον χαιρετισμό της δημάρχου καθώς και χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την παρέλαση. Και φυσικά ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας 2016! Με καταρρακτώδη βροχή το κέφι χτύπησε κόκκινο! ( φωτο & βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η μεγάλη με άρματα παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας και παρά τον πολύ άσχημο καιρό και τη δυνατή βροχή που δε σταμάτησε ούτε λεπτό, οι καρναβαλιστές που συμμετείχαν απογείωσαν το κέφι και το ρυθμό.
Δυστυχώς ο κόσμος λόγω του καιρού δεν

Καρναβάλι στους Φιλιάτες

Κυριακή 13-03-2016 και το μεγάλο καρναβάλι στους Φιλιάτες με την μεγάλη παράδοση και τα πολλά χρόνια έγινε με επιτυχία.Ο άστατος καιρός δεν επηρέασε τους καρναβαλιστές να χάσουνε το κουράγιο τους και ετοιμαζότανε σαν να είναι καλοκαίρι.Οι συμμετέχοντες στο καρναβάλι είχανε

Καρναβάλι Φαναρίου Δήμου Πάργας 2016 (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)



Ξεφάντωμα στο Φαναριώτικο καρναβάλι του Δήμου Πάργας Αρκετά άρματα κέφι και πρωτότυπες μεταμφιέσεις

ΒΙΝΤΕΟ: Καρναβάλι και στο Γαρδίκι

Λίγη ώρα μετά το πέρας του μεγάλου καρναβαλιού στην Παραμυθιά, το Γαρδίκι είχε την δική του καρναβαλική παρέλαση με συμμετέχοντας και αυτό στο εορταστικό κλίμα της αποκριάς. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα καθώς και φωτογραφικό υλικό:

.