.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Υλοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης για τον τουρισμό και τα Αγροδιατροφικά Προϊόντα στα Σύβοτα

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενημέρωση και επιμόρφωση των μελών του, και σε συνεργασία με την Σύμβουλό του Εταιρεία LEVER AE, υλοποίησε ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ: Τουρισμός και Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων Πυλώνες Ανάπτυξης 2016-2020», την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου των Συβότων.
Η ημερίδα απευθυνόταν κυρίως σε επιχειρήσεις του Τουριστικού και Αγροδιατροφικού τομέα και αναπτύχθηκαν οι ακόλουθες ενότητες από τους συνεργάτες του Επιμελητηρίου, στελέχη της εταιρείας LEVER:
Τα αναπτυξιακά εργαλεία χρηματοδότησης για

Ηγουμενίτσα: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Το Τμήμα Υποκριτικής Τέχνης Θεάτρου και Κινηματογράφου του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον Δήμο Ηγουμενίτσας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου διοργανώνουν θεατρική εκδήλωση, την Κυριακή 27 Μαρτίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΕΠΑ.Λ. Ηγουμενίτσας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:
  • ανάγνωση του μηνύματος, διακεκριμένου ανθρώπου του

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον αντιπεριφερειάρχη Θωμά Πιτούλη

Ως Διευθυντής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την Περιφερειακή ενότητα Θεσπρωτίας και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Θωμά Πιτούλη, γιατί, μετά από σχετικό αίτημά μας,  ανταποκρίθηκε άμεσα και

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ:Πρόσκληση στον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό με αρτοκλασία.

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ηγουμενίτσας, σας προσκαλούν να τιμήσετε με

Πώς θα ειδοποιείτε τους φίλους σας στο Facebook ότι είστε καλά.

Ο έλεγχος ασφάλειας του Facebook ενεργοποιείται όταν η υπηρεσία διακρίνει ότι το εκάστοτε μέλος του βρίσκεται κοντά σε σημείο όπου συνέβη κάποια φυσική καταστροφή ή, μαζική επίθεση («ανθρώπινες καταστροφές»).

Εάν η επίμαχη Τοποθεσία αναφέρεται στο προφίλ του χρήστη ή, στις περιοχές που προστέθηκαν αυτόματα όταν χρησιμοποίησε την υπηρεσία εντοπισμού φίλων που κινούνται τριγύρω ή, η πόλη που συνέβη το γεγονός είναι αυτή από την οποία συνδέεται (από πού συνδέεστε), τότε διενεργείται ο Έλεγχος Ασφάλειας. 

Το Facebook ενεργοποίησε την υπηρεσία πρώτη φορά στις φονικές επιθέσεις

Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα στην Ηγουμενίτσα

Στη σύλληψη ενός 35χρονου αλλοδαπού για παράβαση των διατάξεων του Ν.2960/2001 ''Περί Εθνικού και Τελωνειακού Κώδικα'' προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, βρέθηκαν

Διαβάστε τι γράφει η πρόεδρος κτηνοτρόφων Μυρτώ Λύκα για την αυτοκτονία κτηνοτρόφου

Η πρόεδρος του συλλόγου κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας με αφορμή την αυτοκτονία ενός κτηνοτρόφου λόγω οικονομικής ασφυξίας μιας και έχασε την επιδότηση έγραψε τα παρακάτω στο facebook:

"εδώ και πολύ καιρό μέσω του συλλόγου κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να λύσουμε προβλήματα των κτηνοτρόφων κυρίως

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΊΤΣΑ!!! Δύο αυτοκτονίες μέσα σε λίγες ώρες!!!

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ηγουμενίτσας, από τις δύο αυτοκτονίες συμπολιτών μας, με διαφορά λίγων ωρών.

Στην πρώτη περίπτωση, εχτές το βράδυ, 50χρονος από το χωριό Ρίζανη, βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του.

Το δεύτερο τραγικό συμβάν, συνέβη σήμερα το πρωί, όταν 47χρονος έδωσε

Με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή του Συλλόγου Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας στη Διεθνή Έκθεση FOODEXPO Greece 2016



Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε και φέτος η συμμετοχή του Συλλόγου Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων- ποτών FOODEXPO Greece 2016.
Την αποστολή του Συλλόγου Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, του πιο δυναμικού εξαγωγικού κλάδου της Ηπείρου, στην σημαντική αυτή έκθεση, που άνοιξε τις πύλες της από 19 έως 21 Μαρτίου 2016 για εκθέτες, εμπόρους, χιλιάδες επισκέπτες και καταναλωτές στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, φιλοξένησε στο περίπτερο της η Περιφέρεια Ηπείρου.
Σύμφωνα με τους επιχειρηματίες, με την παρουσία τους στη έκθεση έκαναν ένα μεγάλο άλμα στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων τους σε νέες αγορές. Κατά κοινή ομολογία όλων η εκθεσιακή τους συμμετοχή σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς διαπιστώθηκε εξαιρετικά μεγάλη ροή επισκεψιμότητας στο περίπτερο της Περιφέρειας και του Συλλόγου.  Αξίζει να σημειωθεί ότι έντονο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από εμπορικούς επισκέπτες της συγκεκριμένης έκθεσης, που προέρχονταν από πάρα πολλές χώρες, για τα προϊόντα όχι μόνο των υδατοκαλλιεργειών αλλά και της περιοχής μας.
Άλλωστε ο Σύλλογος, προσέφερε στους επισκέπτες, τσιπούρα και

Την Τετάρτη στην Πρέβεζα η προετοιμασία της Πανελλήνιας Εθελοντικής Δράσης «Let’s do it Greece 2016»

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε την ημερομηνία διεξαγωγής της Πανελλήνιας Εθελοντικής Δράσης «Let’s do it Greece 2016»,που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.
Φέτος, για πέμπτη συνεχή χρονιά, υλοποιείται η συγκεκριμένη δράση, η οποία έχει υιοθετηθεί από χιλιάδες εθελοντές και εκατοντάδες φορείς σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός μας, μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.
Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε από νέα παιδιά, με σκοπό να προβληθεί τόσο στον Ελληνικό χώρο όσο και διεθνώς, το καλό πρόσωπο της πατρίδας μας ,το πρόσωπο των ανθρώπων που προσπαθούν και προσφέρουν καθημερινά στον τόπο τους, το πρόσωπο των εθελοντών που συνεργάζονται σε κοινή προσπάθεια, το πρόσωπο της χαράς, της συμμετοχής και της δημιουργικότητας.
Για την Κυριακή

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: «Εκδηλώσεις 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ»


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας και το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του  Δήμου Ηγουμενίτσας σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου διοργανώνει εκδήλωση  με

.