.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Δήμος Σουλίου: Με ευνοϊκό καιρό η κατάθεση στεφάνων και η παρέλαση στην Παραμυθιά (ΒΙΝΤΕΟ +ΦΩΤΟ)

Με την εύνοια του καιρού έγινε σήμερα το πρωί η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Σουλιωτών. Είχε προηγηθεί η τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δονάτου και η επιμνημόσυνη δέηση. Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου.
Στην συνέχεια πλήθος κόσμου και οι επίσημοι παρακολούθησαν την μαθητική παρέλαση επί της οδού Καραμανλή.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την κατάθεση στεφάνων καθώς και την μαθητική παρέλαση, όπως και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό του περιοδικού Step:

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε η 25η Μαρτίου στον Δήμο Ζηρού

Mε κάθε επισημότητα και όλες τις πρέπουσες τιμές πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ζηρού οι εκδηλώσεις για την ιστορική επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Στην πρωτεύουσα του Δήμου την Φιλιππιάδα, τελέστηκε δοξολογία στον ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνα, ενώ ακολούθησαν η επιμνημόσυνη δέηση και

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Ηγουμενίτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 στην Ηγουμενίτσα. Στο βίντεο που ακολουθεί (του Βαγγέλη Χαλμαντζή) μπορείτε να δείτε την επίσημη δοξολογία καθώς και την παρέλαση:

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί της οδού Αγ. Αποστόλου στην Ηγουμενίτσα, όταν φορτηγό όχημα που οδηγούσε 35χρονος συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 28χρονος αλλοδαπός. 
Από τη σύγκρουση προκλήθηκε

Με λαμπρότητα γιόρτασε η Πρέβεζα την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Με λαμπρότητα η πόλη της Πρέβεζας τίμησε άλλη μία επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας του 1821. Οι εορταστικές εκδηλώσεις που ξεκίνησαν χθες Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 με ομιλίες σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού, για τη σημασία της Εθνικής Γιορτής, καθώς και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις από

Η Παρέλαση της 25 Μαρτίου στο Καναλάκι Πρεβέζης (ΒΙΝΤΕΟ)

Για μια ακόμα φορά οι Νέοι της Περιοχής του Φαναρίου του Δήμου Πάργας τίμησαν παρελαύνοντας την γιορτή της 25 Μαρτίου. Στην Παρέλαση πήρε μέρος και

Σμπαράλια έγινε Ι.Χ. στην εθνική Πρέβεζας Ηγουμενίτσας

Ένα ακόμα τροχαίο χωρίς ευτυχώς κάποιο τραυματισμό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Πρέβεζας Ηγουμενίτσας μετά τον Μεσοπόταμο.
Ι.Χ. με οδηγό αλλοδαπό και κατεύθυνση προς Πρέβεζα, για άγνωστους λόγους εξετράπη της πορείας του, βγήκε εκτός δρόμου, χτύπησε στα βράχια και ανατράπηκε.
Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή,

Πρέβεζα: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (24-03-2016), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.  Πρέβεζας σε συνεργασία με την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 28 και 34 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της  προμήθειας, διάθεσης και κατοχής ναρκωτικών.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στο 10ο χιλιόμετρο της

Πρέβεζα: Αυτοκίνητο αναποδογύρισε μπροστά σε είσοδο σπιτιού!!!

Λίγο η ολισθηρότητα του δρόμου, λίγο η ώρα, κάποιος λάθος χειρισμός και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπετε στην  φωτογραφία.
Το τροχαίο σημειώθηκε ξημερώματα, γύρω στις 05:30, στην περιοχή της Ανθούσας στην Πάργα.
Ι.Χ. έπεσε από

Δήμος Σουλίου: Πραγματοποιήθηκαν οι Λαμπαδοφορίες στο Ξηρόλοφο



Στην εκδήλωση θεσμό των Λαμπαδηφοριών του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ξηρολόφου που αναβιώνει κάθε  24 Μαρτίου βρέθηκε η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση. Το έθιμο χάνεται στα βάθη της τουρκοκρατίας και συμβολίζει την αποτίναξη του ζυγού και την αναγέννηση της ζωής. Ένα έθιμο διατήρηση της παράδοσης, για

.