.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Στο 1o Πανελλήνιο φεστιβάλ & master classesτο Νεανικό Τμήμα της Χορωδίας Πρέβεζας «Αρμονία»


Στο 1o Πανελλήνιο φεστιβάλ & master classes παιδικών, σχολικών και νεανικών χορωδιών στη Λάρισα θα συμμετέχει το Νεανικό Τμήμα της Χορωδίας Πρέβεζας «Αρμονία». 400 χορωδοί ηλικίας 8-22 ετών θα βρεθούν στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου και θα «χαρίσουν» τις φωνές τους στο φιλόμουσο κοινό της πόλης.
Στόχοι & προϋποθέσεις είναι  η συγκέντρωση νεαρών χορωδών από διάφορα μέρη της Ελλάδας με

Συναγερμός για το νέο διατροφικό εφιάλτη! Φορμόλη στα κοτόπουλα, κρέας πιθήκου, ελιές με γαλαζόπετρα

Σοκ προκαλούν τα αποτελέσματα κοινής επιχείρησης της Interpol και της Europol σε 57 χώρες για τον εντοπισμό επικίνδυνων τροφίμων. 

Στην επιχείρηση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10.000 τόνοι νοθευμένων και παραποιημένων τροφίμων, όπως εντόσθια κοτόπουλου στη φορμόλη, ελιές με επικάλυψη από θειικό χαλκό, κρέας πιθήκου, μολυσμένη ζάχαρη και κάμπιες.

Η επιχείρηση αυτή με την ονομασία Opson V κατέγραψε ένα ρεκόρ όσον αφορά τις ποσότητες των κατασχεθέντων υλικών, ανακοίνωσε σήμερα

Εκπαιδευτική δράση «Συλλέγω Εμπειρίες» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας


Εκπαιδευτική δράση «Συλλέγω Εμπειρίες» στο πλαίσιο του προγράμματος 
Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 
                                                  
Κυρίες/Κύριοι

Το πολιτιστικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα
«Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», έχει ως βασικό σκοπό την γνωριμία του κοινού με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και τη φιλοσοφία του. Το ΚΠΙΣΝ, που πλησιάζει στην

Λαϊκός αγώνας δρόμου "Μάρκος Μπότσαρης" στην Αμπελιά

Ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αμπελιάς ανακοινώνει τον πρώτο λαϊκό αγώνα δρόμου "Μάρκος Μπότσαρης" που θα πραγματοποιηθεί  στις 10 Απριλίου και ώρα 11:00 με σημείο εκκίνησης στο χώρο της αίθουσας του Συλλόγου στην εκκλησία. 
ΕΠΑΘΛΑ: Κύπελλα θα δοθούν στους τρεις πρώτους άνδρες και τρεις πρώτες γυναίκες. Σε όλους τους Αθλητές που

Η ΕΦΕ Πρέβεζας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στη Φιλιππιάδα

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία-Παράρτημα Πρέβεζας συνεχίζει τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στη Φιλιππιάδα (από την παρακάτω λίστα) κατά τις ημέρες: Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή και ώρα 5-7.30 το απόγευμα στο χώρο της ΕΦΕΠ στο κάστρο του Αγ. Ανδρέα.
Βασικά είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα μακράς διάρκειας (που δεν χρειάζονται ψυγείο), είδη καθαριότητας και

1.337.000 χρέη του ΤΟΕΒ Αχέροντα Πρεβέζης στην ΔΕΗ - Πρώτο το Καναλάκι σε οφειλές

1.337.000 χρέη του ΤΟΕΒ Αχέροντα στην ΔΕΗ - Πρώτο το Καναλάκι σε οφειλές προς τον ΤΟΕΒ Αχέροντα - Ακολουθούν η Βαλανιδοράχη η Κυψέλη και το Θέμελο.
684.000.00 περίπου χρωστάνε οι οι αγρότες του Φαναρίου στο ΤΟΕΒ Αχέροντα
Σύμφωνα με τα στοιχειά του ΤΟΕΒ Αχέροντα το Καναλάκι έρχεται πρώτο σε

Για αρχές Απριλίου πάει η πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης βάμβακος

Στις πρώτες ημέρες του Απριλίου τοποθετεί χρονικά την πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης βάμβακος ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Αντώνης Μωϋσίδης, την οποία θα ακολουθήσει η πληρωμή της β’ δόσης ενιαίας ενίσχυσης και το πρασίνισμα, από 15 έως 20 Απριλίου.
Όσον αφορά το ποσό της συνδεδεμένης βάμβακος, αν και αρχικά ο πρόεδρος εμφανίστηκε να

ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ: Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση ''ο Λύκος και τα εφτά κατσικάκια'' στην Ηγουμενίτσα

Κερδίστε διπλή πρόσκληση με τρεις κινήσεις: κλικ στο "Μ΄αρέσει" στην facebook σελίδα του περιοδικού STEP, κοινοποίηση σελίδας και ανάρτησης, σχόλιο κάτω από την ανάρτηση. Διάβασε προσεκτικά:

 Το περιοδικό Step και το  Μικρό Θέατρο Λάρισας προσφέρουν σε δύο τυχερούς δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση   ''ο Λύκος και τα εφτά κατσικάκια'' που θα δοθεί την Πέμπτη  31/3 ώρες 17.15 & 19.15 στο Θέατρο Εστία στην  Ηγουμενίτσα.  Η προπώληση πραγματοποιείται στο Βιβλιοπωλείο Κυριαζή  τηλ 26650 - 25554
Προπώληση : 7€, Είσοδος : 9€ .

Πως μπορείτε να κερδίσετε τις προσκλήσεις. Στην σελίδα του περιοδικού Step    
https://www.facebook.com/periodiko.step/

υπάρχει καρφιτσωμένη η παρούσα ανάρτηση. Εκεί στα σχόλια αφήνετε το όνομα σας, αφού όμως πρώτα πατήσετε το "Μ΄ αρέσει" στην σελίδα (στην κορυφή, όχι στην ανάρτηση) και στην συνέχεια πατήσετε Κοινοποίηση της σελίδας και κοινοποίηση της ανάρτησης.
Επίσης αφήνουμε ένα σχόλιο

Την Τετάρτη το βράδυ θα γίνει η κλήρωση και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα. 

.