.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Τεύχος Απριλίου: Δείτε τα περιεχόμενα

Στο τελευταίο τεύχος που το περιοδικό θα βρίσκεται στα περίπτερα η θεματολογία του πάντα αξιόλογη περιμένει τους αναγνώστες της. Σε αυτό το τεύχος έχουμε αφιέρωμα στο Ζάλογγο και την Κασσώπη, στον Άγιο Δημήτριο της Κυψέλης Φαναρίου, και στους μεγάλους Ευεργέτες της Πάργας. Ακόμα ένα αφιέρωμα στις ομάδες της Β΄ κατηγορίας των τοπικών ποδοσφαίρου που κέρδισαν ήδη την άνοδο τους στην Α΄κατηγορία καθώς και στην ΚΑΕ Παραμυθιάς που έμεινε στην κατηγορία κερδίζοντας τον τελευταίο αγώνα. Παράλληλα θα κάνουμε έναν περίπατο στην Πρέβεζα αλλά θα πάρουμε και μια μικρή γεύση από την Λευκάδα. Επίσης διαβάστε ένα άρθρο για την τουριστική ανάπτυξη του δήμου Σουλίου, και τις μόνιμες στήλες του περιοδικού. Αναλυτικά τα περιεχόμενα είναι:

Επιστημονική ημερίδα για την αρθρίτιδα στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ, +VIDEO)

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Πάνθεον στην Ηγουμενίτσα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «Σύγχρονες απόψεις για την θεραπεία της αρθρίτιδας και ομιλητή τον διακεκριμένο Καθηγητή Ορθοπαιδικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θόδωρου Ξενάκη.
Την ημερίδα διοργάνωσε

Το Αρσάκειο Ιωαννίνων καλωσόρισε και ξενάγησε το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

Το Αρσάκειο Ιωαννίνων καλωσόρισε και ξενάγησε χθες το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας στην αρχαία πόλη των Γιτάνων, στην Θεσπρωτία.
Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο σχολείων στο etwinning project : “Let’s adopt an ancient theatre”. Το Αρσάκειο έχει υιοθετήσει το αρχαίο θέατρο της πόλης και αναλάβει να το κάνει γνωστό στο ευρύτερο κοινό ,ενώ οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου έχουν

Ηγουμενίτσα: Σταθμός της Λαμπαδηδρομίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016» !!!

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή παρουσιάζει το πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016».

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί παιδικό προϊόν για λόγους ασφαλείας

Η ΙΚΕΑ παρακαλεί τους καταναλωτές που διαθέτουν την κάπα νυχτερίδας LATTJO να σταματήσουν να την χρησιμοποιούν και να την επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστημα γα την πλήρη αποζημίωση τους.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ανάκληση έχει

.