.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Εγκαίνια σε νέο ιατρείο στο Γαρδίκι

Σήμερα το απόγευμα έγιναν τα εγκαίνια του ιατρείου της Ευτυχίας Τζίμα (Γενικός Οικογενειακός Ιατρός) παρουσία δεκάδων φίλων και κατοίκων του χωριού.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, ο αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Κάτσιος, η σύμβουλος της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη κ.α.
Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τα εγκαίνια:

ΕΠΣ ΘεσπρωτίαςΑ1: Νίκη Δόξας Γαρδικίου και Αστέρα Παραπόταμου.

φωτό αρχείου
Με νίκες προχώρησαν οι 2 πρωτοπόροι στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, Δόξα Γαρδικίου και Αστέρας Παραποτάμου και η αγωνία συνεχίζεται για το ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα. Η Δόξα έχει τον πρώτο λόγο καθώς προηγείται στην βαθμολογία και αντιμετωπίζει στην έδρα της τον Αστέρα. 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία είναι:

Κλειστή η Εγνατία Οδός στην Παραμυθιά

update
Μετά από ενέργειες της αστυνομίας οι φίλαθλοι πείστηκαν να μπουν στα λεωφορεία και να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για την Λάρισα.


Κατάληψη στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού από Γιάννινα προς Ηγουμενίτσα, στο ύψος του Βασιλικού, πραγματοποιούν από τις τέσσερις το απόγευμα οπαδοί της Λάρισας.
Οι φίλαθλοι της Θεσσαλικής ομάδας, μετέβαιναν με δύο λεωφορεία, προκειμένου να δώσουν το παρόν στον αγώνα της ομάδας τους με την Κέρκυρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα epiruspost.gr.
Η Κέρκυρα όμως δεν έχει διαθέσει εισιτήρια, με αποτέλεσμα η αστυνομία να

Η λίστα με τα νέα δικαιολογητικά για το Μητρώο Αγροτών

Η εγγραφή στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ) ή η ενημέρωσή του, κρίνεται αναγκαία εν όψει και της νέας προγραμματικής περιόδου για ένταξη στο καθεστώς της Βασικής Ενίσχυσης (Επιδότησης). Για τις προθεσμίες υποβολής της αίτησης εγγραφής και ενημέρωσης ισχύουν όσα ορίζονται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για τις προθεσμίες υποβολής της Ενιαίας Αίτησης. Η παράλειψη ενημέρωσης του Μητρώου με τυχόν μεταβολές από τα εγγεγραμμένα πρόσωπα για ένα έτος συνεπάγεται προσωρινή διαγραφή ενώ η παράλειψη ενημέρωσης για τρία συνεχόμενα έτη συνεπάγεται οριστική διαγραφή. Για τον λόγο αυτό ο ΟΠΕΚΕΠΕ οφείλει, τουλάχιστον μια φορά κατ’ έτος, να αποστέλλει καταστάσεις των προς προσωρινή ή οριστική διαγραφή προσώπων.
Ποιοι εγγράφονται
Στο Μητρώο Αγροτών & Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων εγγράφονται υποχρεωτικά

Συνελήφθη 24χρονος για κλοπές στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας

Συνελήφθη, χθες (15-04-2016) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών & Διαβατηριακού Ελέγχου Ηγουμενίτσας, 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος ενέχεται σε περιπτώσεις κλοπών στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες

.