.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Τα εγκαίνια του Garage!!! (φωτό)

Ένα νέο club έκανε εγκαίνια σήμερα το βράδυ στην Παραμυθιά. Είναι το Garage, που βρίσκεται στον κάθετο δρόμο του ταχυδρομείου. Είναι ένας χώρος με γούστο φτιαγμένος και υπόσχεται ατελείωτες ώρες διασκέδασης.
Το περιοδικό Step εύχεται καλές δουλειές.

Πρόσκληση σε ημερίδα για καλλιέργεια κτηνοτροφικών φυτών στην Θεσπρωτία

Η Greenpeace και ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας απευθύνουν σε παραγωγούς ανοιχτή πρόσκληση στην ημερίδα με θέμα «Κτηνοτροφικά φυτά: καλλιέργεια με πολλαπλά οφέλη» που συνδιοργανώνουν το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, στις 11 πμ. στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Σουλίου, Παραμυθιά Θεσπρωτίας.
Πρόκειται για την πέμπτη ημερίδα παραγωγών που διοργανώνει η Greenpeace σε διάστημα ενάμιση έτους, στο πλαίσιο της εκστρατείας της για τη βιώσιμη γεωργία(2). Το γεγονός αυτό αναδεικνύει το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον παραγωγών και φορέων που εξαπλώνεται γεωγραφικά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Η ημερίδα για τα κτηνοτροφικά φυτά απευθύνεται σε παραγωγούς

Το μήνυμα της ζωής

Τέκνα μου ἐν Κυρίῳ ἀγαπητά, ΄΄Χριστός ἀνέστη ΄΄. 

Ἐπί ὁλόκληρους αἰῶνες, τό μήνυμα τῆς Ἀναστάσεως τοῦ Χριστοῦ ἀναγγέλλεται σ’ ὁλόκληρο τόν κόσμο, ἀπό τό στόμα τῶν ἀγγέλων, ἀπό τό στόμα τῶν ἀποστόλων, πού μέ τά ἴδια τους μάτια ἔζησαν καί διαπίστωσαν τό γεγονός, ἀπό τό στόμα τῶν ἁγίων τῆς Ἐκκλησίας, ἀπό τό στόμα κάθε ἀπλοῦ καί πιστοῦ ἀνθρώπου. ΄΄Χριστός ἀνέστη ΄΄. Καί στόν ἀπόηχο τοῦ μηνύματος ἀγάλλονται οἱ οὐρανοί καί σκυρτᾶ ἀπό χαρά ἡ γῆ καί ὅλη ἡ πλάση. 

Ἀλλά σάν τό πιό μεγάλο, ὑπερφυσικό καί πανανθρώπινο γεγονός, ἦταν ἑπόμενο ἡ ἀνθρώπινη λογική νά

Αύριο ο αγώνας που θα κρίνει τον πρωταθλητή στην Α1 ΕΠΣ Θεσπρωτίας

Αύριο το απόγευμα θα γίνει ο αγώνας - τελικός για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Θεσπρωτίας ανάμεσα στην Δόξα Γαρδικίου και τον Αστέρα Παραποτάμου.
Η Δόξα Γαρδικίου προηγείται στην βαθμολογία οπότε πάει για δύο αποτελέσματα, νίκη και ισοπαλία.
Ο αγώνας γίνεται στην

Και το δημοτικό σχολείο Αρχαίας Ελέας συμμετείχε στην δράση Let's do it

Και το δημοτικό σχολείο Αρχαίας Ελέας (Ξηρόλοφυ) του δήμου Σουλίου συμμετείχε στην δράση Let's do it. Έτσι οι μαθητές όλων των τάξεων έκαναν μια σειρά δράσεων. Αρχικά η κάθε τάξη φύτεψε το δέντρο της. Μετά οι μαθητές έβαψαν χώρους του σχολείου και έγραψαν συνθήματα και τέλος έγινε καθαρισμός - σκάλισμα και καλλιέργεια του γκαζόν


Δείτε φωτογραφίες από την δράση των μαθητών

.